Jsme venkovská restaurace – jídla jsou připravována z čerstvých
farmářských surovin pocházejících z blízkého okolí a naší malé farmy.
Rybářská bašta se nachází v citlivě zrekonstruovaném mlýně z 18. století, ve kterém máme kromě restaurace i venkovní
kuchyni a terasu u vody. Na naší venkovní terase vám můžeme opéct sele, krůtu či jiné zvířátko podle vašeho přání.

Každý den pro vás měníme jídelní lístek podle aktuální nabídky nejčerstvějších surovin a momentální inspirace.
Tu čerpáme na venkově českém, moravském, ale i italském, francouzském a španělském.

produkujeme vlastní maso

husy, kachny, krocany, krůty bronzové, slepice, kuřata, kozí, jehněčí

obrázek 3 (1) obrazek 4 (1) obrázek 2 (1)

prodej živých sladkovodních ryb

které dle Vašich požadavků usmrtíme, popř. vykucháme a odšupinujeme

prodej lososovitých ryb

pstruh duhový, siven americký – formou individuálního odlovu

využíváme farmářských surovin

Co nemáme, dovážíme z blízkého okolí.

uzeniny od soukromého řezníka Václava Klátila

Uzené maso bereme od lokálního a vyhlášeného řeznictví Václav Klátil, které na mezinárodních veletrzích, kde odborná komise hodnotí uzenářské výrobky z celého světa, opakovaně obsadilo stříbrné a zlaté pozice.

venkovní kuchyně a terasy

Na naší venkovní terase máme gril, každý víkend grilujeme na venkovní terase sele, krůtu, drůbež. Opečeme vám i jiné zvířátko podle vašeho přání.

restaurace je nekuřácká, kouří se venku!

(

aktuálně u nás není možné platit platebními kartami

Rezervujte si stůl na našem čísle

+420 608 10 47 10

V případě jakéhokoli dotazu jsme Vám k dispozici i na
info@hodejovickymlyn.cz